Hotel Aubrecht Country Spa Resortfotografia żywnościfot. Ivo Ledwożyw aranżacja potraw Dorota Kozakiewicz LejdermanHotel Aubrecht Country Spa Resortklasyczny śledzik jako przystawkafot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa Resorttatar z polędwicy wołowejfot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa ResortPrzepyszna zupa krem z kalafiora z białą belgijską czekoladą, orzechami laskowymi oraz chipsem kalafiorowymfot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa ResortGrilowany sandacz na komosie buraczanej, podawany z fasolką i szyjkami rakowymifot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa ResortPrzepyszny stek z domowymi frytkami i świeżymi kurkami zbieranymi w otaczających hotel lasachfot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa ResortPożywny Club Sandwich jako idealna przekąska na wieczórfot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - LejdermanHotel Aubrecht Country Spa Resortniespodziewanie pyszny deser, zupa z arbuza z gałką domowych lodówfot. Ivo Ledwożyw aranżacja Dorota Kozakiewicz - Lejderman