Domowe przetwory w słoikach Jesień to czas gromadzenia zdrowej energii przed zimą...to także dobry czas by przed nadejściem zimy nasycić się kolorami i smakami końca lata i zamknąć je w słoikach ;)
Domowe przetwory w słoikach Pasta z białej fasoli z habanero, daktylami, świeżą kolendrą i oliwą z oliwek
fot. Dorota Kozakiewicz - Lejderman
Domowe przetwory w słoikach powidła z fig i pomarańczy, gotowane z cukrem trzcinowym i porto
fot. Dorota Kozakiewicz - Lejderman
Domowe przetwory w słoikach powidła z rokitnika
fot. Dorota Kozakiewicz - Lejderman
Domowe przetwory w słoikach Marynowane buraczki z koprem i czosnkiem
fot. Dorota Kozakiewicz - Lejderman
Domowe przetwory w słoikach Pieczone pomidory
fot. Dorota Kozakiewicz - Lejderman